Lyžařské brýle SKYLINE RELAX

Akce

799 Kč 1 199 KčCena bez DPH: 660 Kč
Cena dočasně nižší
Akce končí: 2.4.
  • 0

    d

  • 0

    h

  • 0

    m

  • 00

    s

Cena před slevou:
999 Kč
Vyber barvu
 
	Materiál čočky: Růžová
	Barva rámu: Matná zelená
	Kategorie slunečního filtru: 2
	Povrchová úprava čočky: OCEAN PLATINUM
 
	Materiál čočky: Oranžová
	Barva rámu: Lesklá černá
	Kategorie slunečního filtru: 2
	Povrchová úprava čočky: WHITE SENSOR
 (879.00 Kč) 
	Materiál čočky: Šedá
	Barva rámu: Matná černá
	Kategorie slunečního filtru: 2
	Povrchová úprava čočky: ROSE SENSOR
 (879.00 Kč)
Nejvýhodnější cena za posledních 30 dní před změnou byla 999 Kč
Kat. číslo: HTG69B
Dostupnost
---
SKLADEMAktuální stav

Zobrazit dostupnosti všech variant
Platební karty
Twisto pay - nákup hned, platba až do 30 dní Platim Pak - nákup hned, platba až za 30 dní

Materiál čočky: Růžová
Barva rámu: Matná zelená
Kategorie slunečního filtru: 2
Povrchová úprava čočky: OCEAN PLATINUM

Výrobce:

RELAX
Záruční doba: 24 měsíců

Fotogalerie

Dotaz na produkt

Chtete-li nám poslat nějaký vzkaz, názor nebo dotaz, vyplňtě prosím následující formulář a stiskněte tlačítko Odeslat. Vyplníte-li platnou e-mailovou adresu, budeme vám moci zaslat odpověď.

100% UV filtr

Všechny brýle značky RELAX a R2 mají UV filtr, který zabezpečuje 100% ochranu proti všem typům UV záření (A,B,C). Základní funkcí slunečních brýlí je ochrana zraku před účinky ostrého slunečního světla a UV záření. Sluneční UV záření s vlnovou délkou menší než 400 nm je pro zrak velmi škodlivé a brýlové protisluneční čočky tuto oblast spektra nesmí propouštět.

ANTI SLIP

Protiskluzové nosníky a straničky. Zamezují skluzu brýlí, které perfektně drží na obličeji

Certifikát

Garantujeme prověřenou bezpečnost.

DUAL FIT

Cílem našich inženýrů byl vývoj pokročilého systému, který bude snadný, spolehlivý a funkční. Pro maximální pohodlí a dokonalé přilnutí brýlí k obličeji byl vyvinut systém DUAL FIT. Upnutím pásku do boční spony, unikátně navržené pro každý model brýlí dochází k dokonalému přilnutí flexibilního rámu k obličeji a vytváří ideální kompaktní celek s helmou.

DURAMAX

Spolehlivě bezpečné: Materiál použitý při výrobě zorníků je vyrobený z nárazuvzdorného polykarbonátu vyvinutého speciálně pro ochranu před hrubým poškozením. Je lehčího až o 20% oproti běžným plastovým zorníkům a maximálně bezpečný. Bezpečnost garantuje testování v akreditované laboratoři.

FLEX FIT

Extrémně lehké: Lyžařské brýle Relax vynikají extrémně nízkou hmotností a maximální pružností. Unikátní technologie výroby rámů Flex Fit výrazně sníží hmotnost, vysoce elastický konstrukční materiál FLEX CORE zajistí maximální pružnost rámu. Díky své nízké váze a vysoké přilnavosti brýlí je dosaženo vyšší ochrany, neboť rám brýlí tvoří s obličejem kompaktní celek, který lépe absorbuje a rozkládá dopady nárazu.

ICE VISION

Opticky čisté: Hlavní důraz klademe na optickou čistotu zorníků, která má největší vliv na reálné vidění. Ve spolupráci s italskými výrobci, v laboratorním prostředí jsou vyráběny zorníky nejvyšší kvality eliminující distorzi obrazu a přenášejí tak obraz v nejvyšší možné kvalitě. Integrovaný tepelný štít vyrovnává teplotní rozdíly vnějšího a vnitřního prostředí brýlí a značně tak omezuje tvorbu námrazy na zorníku a přispívá k vysokému komfortu užívání brýlí.

Nezamlžují se skla

Unikátní systém ventilace účinně kombinuje aktivní a pasivní prvky odvětrávání. Tvar a konstrukce rámů je navržená pro optimální proudění vzduchu protékající rámem brýle tak, aby vždy rychle a spolehlivě odsál vzniklou vlhkost a udržel vnitřní zorníky suché. Systém je plně kompatibilní se systémy ventilace helem MULTI AIR FLOW a ACTIVE BOOZE.

POLAR FOAM

Velmi měkká a jemná více jádrová konstrukce pěny POLAR, která se vyznačuje vysokou stabilitou. Kombinací unikátního složení a různé hustoty každé vrstvy je dosaženo vysoké odolnosti pěny proti nárazům. Vnější vrstva tvořená mikroflýsem je šetrná k pokožce, pohlcuje a odvádí vlhkost od obličeje a poskytuje vysokou úroveň komfortu užívání.

Související produkty

Odebírejte naše novinky

Naposledy prohlížené produkty

Filtr