Lyžařská helma PREVAIL RELAX

Akce

960 Kč 1 599 KčCena bez DPH: 793 Kč
Cena dočasně nižší
Akce končí: 2.4.
  • 0

    d

  • 0

    h

  • 0

    m

  • 00

    s

Cena před slevou:
1 200 Kč
Vyber barvu
36 - tmavě modrá (1199.00 Kč)
Nejvýhodnější cena za posledních 30 dní před změnou byla 1 200 Kč
Kat. číslo: RH01D
Dostupnost
SMLXL
Nedostupné
4 - 7 dníPoslední aktualizace skladu:Nezadáno

Zobrazit dostupnosti všech variant
Platební karty
Twisto pay - nákup hned, platba až do 30 dní Platim Pak - nákup hned, platba až za 30 dní

Obecný popis

Rozhodující předností z pohledu bezpečnosti a komfortu je u helmy PREVAIL optimálně navržený tvar. Anatomickým tvarováním jemně kopírující obrysy hlavy jsme dosáhli efektivnější a účinnější ochrany proti energii nárazu. Přesně umístěné ventilační otvory vícezónové aktivní ventilace ACTIVE BOOST s plynulým ovládáním zajišťují přívod čerstvého vzduchu do helmy, odvádí teplo a vlhkost a udrží stabilní klima uvnitř helmy po celou dobu užívání.

Výrobce:

RELAX
Záruční doba: 24 měsíců

Fotogalerie

Dotaz na produkt

Chtete-li nám poslat nějaký vzkaz, názor nebo dotaz, vyplňtě prosím následující formulář a stiskněte tlačítko Odeslat. Vyplníte-li platnou e-mailovou adresu, budeme vám moci zaslat odpověď.

Certifikát

Garantujeme prověřenou bezpečnost.

ACTIVE BOOST

Aktivní ventilace: Plynule nastavitelný systém proudění s optimálně umístěnými ventilačními otvory doslova nasává okolní vzduch, který ochlazuje vnitřní prostor helmy. Reguluje výslednou teplotu a zajišťuje tak vysoký komfort v každé situaci. Díky této kombinaci jsou helmy velice vzdušné.

CROSS PROTECT

Ochranná výztuha z tvrzeného polykarbonátu na vnitřní straně helmy zvyšuje odolnost přilby při bočním nárazu a chrání vnitřní jádro helmy před mechanickým poškozením.

DUAL FIX

Systém regulace velikosti helmy byl vyvinut s ohledem na zajištění maximální kompaktnosti usazení helmy na hlavě. Použitím bezpečnostního více bodového uchycení systému DUAL FIX je docíleno kompaktního spojení helmy s hlavou, čímž se výrazně zvyšuje celková bezpečnost. Ovládání systému jednou rukou v zadní části helmy je velmi lehké a intuitivní

IN-MOLD SHELL

Technologie výroby, která z helmy dělá jediný vysoce pevný a lehký celek.

SOFT SENSE

Tvarovaná antibakteriální podšívka s úpravou Soft Sense poskytuje extra hřejivý a příjemný pocit. Jemný flýs s úpravou Sensitive je velmi příjemý na dotek a tvoří izolační vrstvu chránící hlavu před prochladnutím.

SYSTEM I.A.T.

Komlexní sytém vnitřní regulace teploty kombinující unikátní technologie - systém vnitřní cirkulace vzduchu I.T.C a systém aktivní ventilace AIRFLOW.

Související produkty

Odebírejte naše novinky

Naposledy prohlížené produkty

Filtr