Unisex froté podkolenky Stabil Voxx

Akce

260 Kč 375 KčCena bez DPH: 215 Kč
Cena dočasně nižší
Akce končí: 2.4.
  • 0

    d

  • 0

    h

  • 0

    m

  • 00

    s

Cena před slevou:
326 Kč
Vyber barvu
černákhakitmavě šedátmavě modrásvětle šedábílá
Nejvýhodnější cena za posledních 30 dní před změnou byla 326 Kč
Kat. číslo: 607400102029-06
Dostupnost
35-38 (23-25)39-42 (26-28)43-46 (29-31)
bílá
3-5 dnyPoslední aktualizace skladu:28.03.2024

Zobrazit dostupnosti všech variant
Platební karty
Twisto pay - nákup hned, platba až do 30 dní Platim Pak - nákup hned, platba až za 30 dní

Obecný popis

Unisex froté podkolenky, polstrované zóny proti otlakům, jemný svěr lemu, vysoká prodyšnost, antibakteriální ochrana ionty stříbra v materiálu silproX, tepelný komfort, merino vlna CLIMAYARN.
typy: podkolenky - lem je pod kolenem
materiály:
vlna Merino - extra jemná ovčí vlna, jemný až hedvábný omak, termoregulační schopnosti, elastické, prodyšné, antibakteriální účinky
CLIMAYARN® - kombinace materiálů Merino vlny a značkového polypropylenu s ionty stříbra, odolné, tepeně/izolační vlastnosti a antibakteriální účinky
silproX® - speciálně vypředené polypropylenové vlákno s obsahem iontů stříbra, zabraňující vzniku zápachu a plísním
výhody: froté úplet, snow flake, antibakteriální stříbrná vlákna, extra kvalita, stop otlakům, extra prodyšné
použití: horská turistika, treking
teplotní třída D - (od -35°C do -10°C)

PP | polypropylen: 50%
WO | vlna: 45%
EA | elastan: 5%

Výrobce:

Voxx
Záruční doba: 24 měsíců

Fotogalerie

Dotaz na produkt

Chtete-li nám poslat nějaký vzkaz, názor nebo dotaz, vyplňtě prosím následující formulář a stiskněte tlačítko Odeslat. Vyplníte-li platnou e-mailovou adresu, budeme vám moci zaslat odpověď.

Antibacterial

Použitá technologie zajišťuje účinnou ventilaci těla a udržuje suchý povrch pokožky. Vlastnosti materiálu umožňují účinně odvádět pot a mají antibakteriální účinek, což zajišťuje maximální komfort a tělesnou hygienu dokonce i v extrémních podmínkách.

CLIMAYARN

Dokonalá kombinace Merino vlny a značkového polypropylenu s ionty stříbra. Tato kombinace zajišťuje výrazně vyšší odolnost proti opotřebení, vysoký tepelně izolační komfort a antibakteriální účinky. Ponožky z tohoto materiálu zajišťují ideální teplotu pro tělo i v nejhorších klimatických podmínkách.

extra kvalita

Ponožky jsou vyrobeny v extra kvalitě. 

extra prodyšné

Prodyšnost je údaj vyjadřující schopnost "dýchat". Prodyšné ponožky nezabraňují pocení, ale usnadňují převod tělesných výparů do vnějšího prostředí. 

froté úplet

Úplet z froté je velice příjemný, pohodlný a měkký. Froté je smyčková tkanina, která je trojrozměrná. Narozdíl od běžné tkaniny, kterou si představíme, např. plátno, má froté materiál i třetí rozměr. Froté se většinou vyrábí z přírodních materiálů - bavlny nebo bambusu, případně ze směsových materiálů.

jemný svěr lemu

Ponožky mají jemný svěr lemu. Díky tomu nebudete mít pocit, že vás ponožky stahují.

SilproX

Speciálně vypředené polypropylénové vlákno s obsahem iontů stříbra. Polypropylen maximálně transportuje vlhkost. Ionty stříbra zpomalují a omezují růst bakterií způsobujících rozklad potu tím, že narušují jejich buněčnou stěnu. Tyto vlastnosti zabraňují zápachům a tvorbě plísní.

snow flake

Ponožky, které užijete hlavně v zimním období. Jsou velmi teplé a hřejivé.

stop otlakům

Ponožky mají zóny proti otlakům a puchýřům. 

stříbrná vlákna

Ponožky jsou vyrobeny z materiálu s obsahem iontů stříbra. Ty zabraňují vzniku zápachu a plísním.

Elastan

Charakteristickým znakem elastanových vláken je jejich vysoká pružnost. Vlákna jsou schopná se bez porušení protáhnout na 3-7násobek své původní délky. Po uvolnění působící síly se vrací zpět na svou původní délku. Elastanová vlákna jsou velmi jemná a vždy se používají v kombinaci s dalšími vlákny. U materiálů, které obsahují elastanová vlákna, uživatelé ocení hlavně větší pružnost materiálu, jeho schopnost dlouhodobě si udržet svůj tvar a výrazně snížený sklon k mačkavosti. Zároveň se však přidáním malého množství elastanu nezmění vlastnosti základního materiálu. Elastanové vlákno je odolné vůči mořské vodě a působení světla.

Merino wool

Materiál obsahuje vlákna z ovčí vlny MERINO, které se vyznačuje vynikající prodyšností, antibakteriálními vlastnostmi a unikátní schopností termoregulace: hřeje při nízkých teplotách a uvolňuje teplo a lhkost při vysokých teplotách. Je jemnější a měkčí než běžná vlna, čímž dodává výrobkům příjemnější omak bez pocitu "kousání".

Polypropylén

U tohoto vlákna oceníte především jeho velmi dobrou odolnost vůči namáhání a chemikáliím. Materiály jsou velmi lehké a jemné, ale přesto se řadí k textiliím s vysokou trvanlivostí. Charakteristickou vlastností polypropylénového vlákna je rychlý transport vlhkosti od pokožky a její rychlé odpařování na povrchu textilie, což vám zaručuje pocit sucha. Textilie s polypropylénovými vlákny je odolná jak vůči chemikáliím, bakteriím a plísním, tak vůči ulpívání nečistot na jejím povrchu. Z toho důvodu se velmi snadno udržuje. Polypropylénové vlákno je sice obtížněji barvitelné, ale získané barvy jsou velmi stálé. Ve vhodné kombinaci s jinými materiály můžeme docílit zajímavých efektů.

Související produkty

Odebírejte naše novinky

Naposledy prohlížené produkty

Filtr