Dětské funkční spodky IN06 Voxx

Akce

540 Kč 776 KčCena bez DPH: 446 Kč
Cena dočasně nižší
Akce končí: 2.4.
  • 0

    d

  • 0

    h

  • 0

    m

  • 00

    s

Cena před slevou:
675 Kč
Vyber barvu
modráčervená
Nejvýhodnější cena za posledních 30 dní před změnou byla 675 Kč
Kat. číslo: 645200102843-01
Dostupnost
122-128134-140146-152158-164
modrá
Nedostupné
3-5 dnyPoslední aktualizace skladu:28.03.2024

Zobrazit dostupnosti všech variant
Platební karty
Twisto pay - nákup hned, platba až do 30 dní Platim Pak - nákup hned, platba až za 30 dní

Obecný popis

Dětské spodky, dvouvrstvé funkční prádlo, které se skládá z vnější vrstvy vypředené merino vlny (CLIMAYARN) a vnitřní vrstvy polypropylenu silproX, který obsahuje ionty stříbra. Tato kombinace zajišťuje prodyšnost a velký odvod potu. Přes vnitřní vrstvu vlhkost velmi rychle prochází a ve vnější vrstvě je díky vlastnostem merino vlny pohlcována a postupně dle podmínek odpařována. Díky přirozeným vlastnostem vlny a iontům stříbra, které působí antibakteriálně, je značně omezena tvorba bakterií a plísní. Bakterie v prádle jsou díky těmto vlastnostem přirozeně zničeny a nedochází pak k tvorbě zápachu.
materiály:
vlna Merino - extra jemná ovčí vlna, jemný až hedvábný omak, termoregulační schopnosti, elastické, prodyšné, antibakteriální účinky
CLIMAYARN® - kombinace materiálů Merino vlny a značkového polypropylenu s ionty stříbra, odolné, tepeně/izolační vlastnosti a antibakteriální účinky
silproX® - speciálně vypředené polypropylenové vlákno s obsahem iontů stříbra, zabraňující vzniku zápachu a plísním
výhody: extra prodyšné, antibakteriální stříbrná vlákna, vysoká kvalita
použití: každodenní použití, běžky, snowboard, lyžování, horská turistika, treking

PP | polypropylen: 60%
WO | vlna: 40%

Výrobce:

Voxx
Záruční doba: 24 měsíců

Fotogalerie

Dotaz na produkt

Chtete-li nám poslat nějaký vzkaz, názor nebo dotaz, vyplňtě prosím následující formulář a stiskněte tlačítko Odeslat. Vyplníte-li platnou e-mailovou adresu, budeme vám moci zaslat odpověď.

CLIMAYARN

Dokonalá kombinace Merino vlny a značkového polypropylenu s ionty stříbra. Tato kombinace zajišťuje výrazně vyšší odolnost proti opotřebení, vysoký tepelně izolační komfort a antibakteriální účinky. Ponožky z tohoto materiálu zajišťují ideální teplotu pro tělo i v nejhorších klimatických podmínkách.

SilproX

Speciálně vypředené polypropylénové vlákno s obsahem iontů stříbra. Polypropylen maximálně transportuje vlhkost. Ionty stříbra zpomalují a omezují růst bakterií způsobujících rozklad potu tím, že narušují jejich buněčnou stěnu. Tyto vlastnosti zabraňují zápachům a tvorbě plísní.

vysoká kvalita

Ponožky jsou vyrobeny ve vysoké kvalitě. 

Antibacterial

Použitá technologie zajišťuje účinnou ventilaci těla a udržuje suchý povrch pokožky. Vlastnosti materiálu umožňují účinně odvádět pot a mají antibakteriální účinek, což zajišťuje maximální komfort a tělesnou hygienu dokonce i v extrémních podmínkách.

extra prodyšné

Prodyšnost je údaj vyjadřující schopnost "dýchat". Prodyšné ponožky nezabraňují pocení, ale usnadňují převod tělesných výparů do vnějšího prostředí. 

stříbrná vlákna

Ponožky jsou vyrobeny z materiálu s obsahem iontů stříbra. Ty zabraňují vzniku zápachu a plísním.

Merino wool

Materiál obsahuje vlákna z ovčí vlny MERINO, které se vyznačuje vynikající prodyšností, antibakteriálními vlastnostmi a unikátní schopností termoregulace: hřeje při nízkých teplotách a uvolňuje teplo a lhkost při vysokých teplotách. Je jemnější a měkčí než běžná vlna, čímž dodává výrobkům příjemnější omak bez pocitu "kousání".

Polypropylén

U tohoto vlákna oceníte především jeho velmi dobrou odolnost vůči namáhání a chemikáliím. Materiály jsou velmi lehké a jemné, ale přesto se řadí k textiliím s vysokou trvanlivostí. Charakteristickou vlastností polypropylénového vlákna je rychlý transport vlhkosti od pokožky a její rychlé odpařování na povrchu textilie, což vám zaručuje pocit sucha. Textilie s polypropylénovými vlákny je odolná jak vůči chemikáliím, bakteriím a plísním, tak vůči ulpívání nečistot na jejím povrchu. Z toho důvodu se velmi snadno udržuje. Polypropylénové vlákno je sice obtížněji barvitelné, ale získané barvy jsou velmi stálé. Ve vhodné kombinaci s jinými materiály můžeme docílit zajímavých efektů.

Související produkty

Odebírejte naše novinky

Naposledy prohlížené produkty

Filtr