Sportovní kalhoty BRISTEN-U KILPI

DOPRODEJ

899 Kč 3 599 KčCena bez DPH: 743 Kč
Nejvýhodnější cena za posledních 30 dní před změnou byla 899 Kč
Kat. číslo: NU0003KIBLK
Dostupnost
XSSMLXLXXL3XL
Černá
Nedostupné
SKLADEMAktuální stav

Platební karty
Twisto pay - nákup hned, platba až do 30 dní Platim Pak - nákup hned, platba až za 30 dní

Obecný popis

Tyhle sportovní kalhoty Kilpi BRISTEN-U byli vyvinuty pro opravdové skialpové nadšence. Ti ocení jejich propracovanou konstrukci a padnoucí střih. Tyto legíny respektují požadavky na kvalitní lyžařské kalhoty - jsou dostatečně pružné, teplé a prodyšné. V přední části stehen elastický softshell odolný vůči větru a chladu. Zadní část stehen z hřejivého počesaného materiálu, který podporuje transport vlhkosti na povrch. Pohodlný, elastický lem v pase se stahováním na gumičku a integrovanými kapsami po obvodu pasu. Spodní nohavice zesílené pogumovaným materiálem odolným vůči sněhu a okopu. Sendvičová konstrukce a tvarování v oblasti kolen zaručuje neomezený pohyb v terénu. Univerzální černá barva doplněna reflexními prvky pro lepší viditelnost ve tmě a šeru. S kalhotami Kilpi BRISTEN-U si vychutnáte skialpové závody, přechody hřebenů, běžkářské tréninky nebo zimní bruslení.

Materiál: 100% polyester

Výrobce:

KILPI
Záruční doba: 24 měsíců

Fotogalerie

Dotaz na produkt

Chtete-li nám poslat nějaký vzkaz, názor nebo dotaz, vyplňtě prosím následující formulář a stiskněte tlačítko Odeslat. Vyplníte-li platnou e-mailovou adresu, budeme vám moci zaslat odpověď.

Rozměry výrobku

VELIKOST  XS XL XXL 3XL 
šířka pasu 29 32 35 38 41 44 47 
šířka boků 31 34 37 40 43 46 49 
boční délka 97 99 99 101 102 104 106 

Oblečení, které nosíte, položte volně na stůl a změřte v místech dle obrázku.

4-way stretch

Textilie umožňující namáhání v příčném i podélném směru a nabízí volnost pohybu a tudíž větší uživatelský komfort. Složení textilie obsahuje elastan.

SIBERIUM SRC WB

Látky se strečem do všech čtyř stran s oboustrannou strukturou vám přinesou větru vzdornost, vodě odolnost a odolnost vůči oděru. Vysoce prodyšný, elastický, lehký a měkký. Ideální pro všechny sporty a venkovní aktivity, u kterých je třeba neomezený pohyb.

Slim fit

Slim fit je speciální úzký střih přesně kopírující křivky těla. Podstatou je dokonalé přilehnutí materiálu na tělo, čímž se násobí jeho termoizolační vlastnosti.

Opti stretch

Látky jsou navrženy, aby udržely vaši pokožku suchou, když se potíte. Ideální pro běžce, lyžaře, a cestovatele. Všechny látky z této řady mají oboustranně pletenou konstrukci, která používá různé nitě na obou stranách pleteniny. To vytváří dva různé povrchy: jeden, který je optimalizován k odvádění vlhkosti od vaší pokožky a druhý pro rychlé schnutí.

Streak reflex

Je to reflexní materiál umístěný na oděvu, který způsobuje světelný kontrast vůči tmavému pozadí. Řidič může zpozorovat osobu, která má Streak reflex za šera, tmy, deště a snížené viditelnosti včas a má dostatek času na to, aby zareagoval.

Související produkty

Odebírejte naše novinky

Naposledy prohlížené produkty

Filtr