Trenky přiléhavého střihu s rozparkem 75809P GINA

Akce

140 Kč 175 KčCena bez DPH: 116 Kč
Cena dočasně nižší
Akce končí: 2.4.
  • 0

    d

  • 0

    h

  • 0

    m

  • 00

    s

Cena před slevou:
175 Kč
Nejvýhodnější cena za posledních 30 dní před změnou byla 175 Kč
Kat. číslo: 75809-DxGLYH
Dostupnost
50-5254-5658-60
šedá-cibulová
Nedostupné
1-3 dnyPoslední aktualizace skladu:28.03.2024

Platební karty
Twisto pay - nákup hned, platba až do 30 dní Platim Pak - nákup hned, platba až za 30 dní

Obecný popis

Trenky přiléhavějšího střihu s rozparky v dolním kraji nohaviček, pánské šité prádlo. V pasovém kraji je zašitá širší pruženka. Nohavičky jsou začištěné podehnutím. Na předním díle je vypracovaný rozparek na 2 knoflíky. Zadní díl je členěný středovým švem. Trenky jsou potištěné kostkovaným vzorem.

Materiál je vyroben ze 100% bavlny. Úplet je vhodný pro všechny, kteří hledají přírodní materiály. Prádlo z tohoto materiálu je vhodné pro každodenní nošení.

Materiál: 100% Bavlna

Výrobce:

GINA
Záruční doba: 24 měsíců

Fotogalerie

Dotaz na produkt

Chtete-li nám poslat nějaký vzkaz, názor nebo dotaz, vyplňtě prosím následující formulář a stiskněte tlačítko Odeslat. Vyplníte-li platnou e-mailovou adresu, budeme vám moci zaslat odpověď.

Bavlna

Bavlněné úplety jsou velmi měkké a jemné, přitom však se vyznačují vysokou pevností a dobrou odolností při údržbě. Materiály jsou poddajné, tvárné a pružné, mají příjemný měkký omak a vynikající užitné vlastnosti, pro něž si je naši uživatelé cení. Tyto materiály se vyznačují výbornou savostí a jsou vhodné i pro osoby s citlivějšími typy pleti, protože nedráždí pokožku. Bavlněné vlákna mají výbornou stálost v praní, jsou odolné vůči UV záření a proto jsou velmi trvanlivým materiálem.

Související produkty

Odebírejte naše novinky

Naposledy prohlížené produkty

Filtr