Pánské tričko s dlouhým rukávem 88007P GINA

KLUB

372 Kč 472 KčCena bez DPH: 307 Kč
Při registraci s newsletterem: 297 Kč
Nejvýhodnější cena za posledních 30 dní před změnou byla 372 Kč
Kat. číslo: 88007-DCM
Dostupnost
XS/SS/MM/LL/XLXL/XXL
lékořice
Nedostupné
1-3 dnyPoslední aktualizace skladu:19.03.2024

Platební karty
Twisto pay - nákup hned, platba až do 30 dní Platim Pak - nákup hned, platba až za 30 dní

Obecný popis

Tričko s dlouhým rukávem, pánské bezešvé funkční prádlo. Dolní kraj je zapravený bezešvým způsobem. Průkrčník je začištěný pružným lemem. Raglánové rukávy jsou sešity plochým švem pro lepší padnutí. Triko je jednobarevné.
Materiál je vyroben z vlákna CoolMax, které je doplněno elastanem. Tento funkční materiál je velmi jemný a lehký. Výrobky z tohoto materiálu jsou vhodné pro většinu sportu jako první funkční vrstva.
Prádlo z kolekce DryCool s vláknem Coolmax je určené pro různé sportovní aktivity po většinu roku.

Materiál: 65% Polyester ( Coolmax ) 35% Polyamid

Výrobce:

GINA
Záruční doba: 24 měsíců

Fotogalerie

Dotaz na produkt

Chtete-li nám poslat nějaký vzkaz, názor nebo dotaz, vyplňtě prosím následující formulář a stiskněte tlačítko Odeslat. Vyplníte-li platnou e-mailovou adresu, budeme vám moci zaslat odpověď.

Coolmax

Moderní technologií vyrobená textilie z polyesterového vlákna, které má zvýšenou plochu povrchu. Toto speciální čtyřkanálkové polyesterové vlákno je vodoodpudivé, nenasákavé a velmi rychle odvádí tělesnou vlhkost od pokožky. Coolmax vyvinul tři odlišné stupně funkčnosti oblečení: Coolmax Everyday, Coolmax Active a Coolmax Extreme.

COOLMAX EVERYDAY je měkký a příjemný na omak, dobře odvádí vlhkost od pokožky.

COOLMAX ACTIVE pomáhá udržovat tělo v teplotní rovnováze lépe než jiné látky. Materiál odvádí pot od těla na povrch látky, kde se může rychleji vypařovat. Tento termoregulační účinek napomáhá udržovat uživatele v suchu a pohodlí.

COOLMAX EXTREME byl vyvinut pro vrcholové sportovce pro vysokou zátěž. Materiál dokáže redukovat vnější teplotu kůže, snižuje rychlost srdečního tepu během cvičení a udržuje hydrataci. Stejně tak nabízí vynikající vlastnosti při regulování vlhkosti pokožky.

Polyamid

Polyamidová vlákna se vyznačují vysokou pevností a odolností v oděru. U těchto materiálů oceníte jejich malou nasákavost a schopnost rychle usychat, což přispívá k pocitům sucha při nošení. Velmi jemné polyamidové vlákno je často používáno jako náhrada přírodního hedvábí. Úplety mají velmi jemný a hladký omak. Vynikající vlastnosti vlákna propůjčují materiálu brilantní barvy s dobrou stálostí. Díky malé absorpci vlhkosti materiál dobře odvádí pot a proto je často používán pro sportovní a funkční prádlo.

Související produkty

Odebírejte naše novinky

Naposledy prohlížené produkty

Filtr