Uni tričko s dlouhým rukávem 88014P GINA

KLUB

1 113 KčCena bez DPH: 920 Kč
Při registraci s newsletterem: 890 Kč
Kat. číslo: 88014-MxCMxG
Dostupnost
XSSMLXLXXL
Černá-šedá
Nedostupné
1-3 dnyPoslední aktualizace skladu:19.03.2024
SKLADEMAktuální stav

Platební karty
Twisto pay - nákup hned, platba až do 30 dní Platim Pak - nákup hned, platba až za 30 dní

Obecný popis

Tričko s dlouhým raglánovým rukávem volnějšího střihu, dámské a pánské šité funkční prádlo.

Materiál je vyroben z dvouvrstvé pleteniny, kde horní vrstva je tvořena jemnou vlnou Merino a spodní vrstva je z materiálu Thermolite. Kombinací těchto vrstev vzniká velmi příjemný materiál ideální pro chladné období. Obě vrstvy jsou vzájemně provázány, takže působí dojmem jednoho materiálu. Design teček vzniká použitím různých barev v jednotlivých vrstvách.

Sportovní kolekce hřejivé Merino vlny pro zimní období.

Materiál: 80% Vlna ( Merino ) 20% Polyamid / 100% Polyamid ( Thermolite )

Výrobce:

GINA
Záruční doba: 24 měsíců

Fotogalerie

Dotaz na produkt

Chtete-li nám poslat nějaký vzkaz, názor nebo dotaz, vyplňtě prosím následující formulář a stiskněte tlačítko Odeslat. Vyplníte-li platnou e-mailovou adresu, budeme vám moci zaslat odpověď.

Merino

Vlna MERINO se vyznačuje hlavně svou vysokou jemností, která přispívá k vysoké stálosti výsledného oděvu. Charakteristickou vlastnosti vlněných vláken je jejich prodyšnost, která je daná vnitřní strukturou vláken. Výsledná prodyšnost materiálu tak není závislá pouze na velikosti mezer, která vznikají mezi vlákny, jako je tomu u syntetických materiálů. Máte-li na sobě oděv s vlnou MERINO, vaše pokožka může velmi dobře dýchat. Díky svojí struktuře mají vlákna vlny MERINO také špičkové izolační schopnosti a zároveň vysoký potenciál odvodu a pohlcování vlhkosti, protože zajišťují rychlý odvod vlhkosti od těla již ve formě páry. Oděv s vlnou MERINO vás příjemně zahřeje, ale zároveň vytvoří určité mikroklima, kde se nadbytečný pot a páry nehromadí, ale přes materiál odchází do okolního prostředí. Můžete tedy ocenit oděv s velmi dobrými termoregulačními vlastnostmi, při jehož nošení se budete cítit opravdu v pohodě. Velmi pozitivní vlastnosti vlny MERINO jsou její antibakteriální účinky. Přírodní charakter vláken a jejich složení napomáhá neutralizovat pot a tím potlačovat možný zápach i při opakovaném nošení.

Polyamid

Polyamidová vlákna se vyznačují vysokou pevností a odolností v oděru. U těchto materiálů oceníte jejich malou nasákavost a schopnost rychle usychat, což přispívá k pocitům sucha při nošení. Velmi jemné polyamidové vlákno je často používáno jako náhrada přírodního hedvábí. Úplety mají velmi jemný a hladký omak. Vynikající vlastnosti vlákna propůjčují materiálu brilantní barvy s dobrou stálostí. Díky malé absorpci vlhkosti materiál dobře odvádí pot a proto je často používán pro sportovní a funkční prádlo.

Thermolite

Thermolite je unikátní vlákno firmy INVISTA, které vyniká svojí lehkostí a hřejivostí. Vědci se inspirovali kožešinou ledních medvědů, jejichž srst je složena z chlupů s dutinou. Na základě tohoto faktu byla vyvinuta technologie dutých vláken, kdy bez přídavku hmotnosti a jakýchkoli chemických příměsí je dosaženo lepší tepelné izolace. Díky originální struktuře odvádí rychle přebytečnou vlhkost od těla – o 20 % rychleji než ostatní vlákna, o 50 % rychleji než bavlna. Vlákna jsou odolná vůči pachům a bakteriím, jsou nesrážlivá a udržují tvar.

Související produkty

Odebírejte naše novinky

Naposledy prohlížené produkty

Filtr