Uni polobotky CRYPTO XW Bata Industrials

DOPRODEJ
KLUB

1 967 Kč 3 659 KčCena bez DPH: 1 626 Kč
Při registraci s newsletterem: 1 573 Kč
Nejvýhodnější cena za posledních 30 dní před změnou byla 1 967 Kč
Kat. číslo: B02B1
Dostupnost
3839404142434445464748
černá
Nedostupné
1-3 dnyPoslední aktualizace skladu:19.03.2024

Platební karty
Twisto pay - nákup hned, platba až do 30 dní Platim Pak - nákup hned, platba až za 30 dní

Obecný popis

Uni bezpečnostní polobotky vyrobené společností Bata Industrial ve spolupráci se značkou RIMECK. Svrchní materiál - mikrovlákno, podšívka - Cool Comfort®

prodyšná bezpečnostní obuv S1P
ochranná ocelová kaple
protipropichová kompozitní stélka - Flex Guard®
technologie Walkline® 2.0
E - absorpce energie v oblasti paty
SRC - protiskluzová podešev - TPU QuattroTech®
CI, HI - izolující chlad i teplo
FO - odolná palivovému oleji
A - antistatická
ESD - odvádí elektrostatický náboj

Výrobce:

Bata Industrials
Záruční doba: 24 měsíců

Fotogalerie

Dotaz na produkt

Chtete-li nám poslat nějaký vzkaz, názor nebo dotaz, vyplňtě prosím následující formulář a stiskněte tlačítko Odeslat. Vyplníte-li platnou e-mailovou adresu, budeme vám moci zaslat odpověď.

Antistatická obuv

Obuv, jejíž elektrický odpor je větší než 100 k? a menší nebo roven 1000 M?. Vytváří požadovaný odpor mezi zemí a chodidlem, avšak obuv nemusí zcela zabránit zasažení elektrickým proudem.

Cool comfort

Bata Cool Comfort® podšívku tvoří technicky vysoce pokročilý materiál složený z několikavrstvé distanční pleteniny. Tato struktura díky vnitřní ventilaci vzduchu zajišťuje při chůzi měkký, suchý a svěží pocit i při celodenním pracovním výkonu.

ESD

ESD obuv odvádí elektrostatický náboj a umožňuje práci v prostoru EPA (Electrostatic Protected Area) s elektrostaticky citlivým materiálem. Obuv má elektrický odpor mezi 0,1 a 100 M?.

Flex Guard

Výztuhy, které absorbují náraz

Kompozitní stélka

Jedná se o protipropichovou stélku, důležitá vlastnost pracovní obuvi

Ocelová kaple

Jedná se o ocelovou ochranu v přední části obuvi - špička obuvi

SRC

Odolnost proti uklouznutí na keramických dlaždicích s NaLS2 a ocelové podlaze s glycerínem.

QuattroTech

Vysoce flexibilní podešev složený ze čtyř materiálů různých vlastností tak, aby perfektně tlumil nárazy a měl výbornou přilnavost a stabilitu.

S1P

Uzavřená oblast paty, antistatické vlastnosti, absorpce energie v oblasti paty, odolnost proti palivovému oleji  a odolnost proti propíchnutí.

Walkline 2.0

Podpůrný systém pro optimalizaci chůze, který eliminuje zdravotní komplikace způsobené nošením nevhodné bezpečnostní obuvi. Systém WALKLINE® 2.0 zajišťuje přirozený pohyb a pohodlnou chůzi i v náročných pracovních podmínkách.

Kvalitu nošení ovlivňuje nejen délka, ale také šířka obuvi. Výrobky WALKLINE® 2.0 jsou k dostání až ve třech šířkách (W, XW, XXW). Osa obuvi je přizpůsobena ose nohy tak, aby plně vycházela vstříc biomechanickým funkcím. Kombinace podpěry paty, tunelového systému a měkké mezipodešve absorbuje náraz. Zmírňuje tím tlak na klouby a rozkládá hmotnost, aby se eliminovalo působení na klenbu chodidla. Upevnění chodidla v obuvi spočívá ve stažení směrem k patě, nikoli nártu. Výsledkem je pohodlný a přímý krok. Složením různých druhů materiálů se dosahuje maximálního ohybu a torze podrážky tak, aby snižovala únavu chodidla a odpružila každý krok. Ohyb obuvi je plně přizpů- soben ohybovým zónám nohy tak, aby chůze vyžadovala co nejméně energie.

Související produkty

Odebírejte naše novinky

Naposledy prohlížené produkty

Filtr