Uni sandále ACT 151 W Bata Industrials

DOPRODEJ
KLUB

1 980 Kč 3 368 KčCena bez DPH: 1 636 Kč
Při registraci s newsletterem: 1 584 Kč
Nejvýhodnější cena za posledních 30 dní před změnou byla 1 980 Kč
Kat. číslo: B09B1
Dostupnost
3536373839404142434445464748
černá
Nedostupné
1-3 dnyPoslední aktualizace skladu:19.03.2024

Platební karty
Twisto pay - nákup hned, platba až do 30 dní Platim Pak - nákup hned, platba až za 30 dní

Obecný popis

Uni bezpečnostní sandále vyrobené společností Bata Industrial ve spolupráci se značkou RIMECK. Svrchní materiál - mikrovlákno, podšívka - Cool Comfort®

prodyšná bezpečnostní obuv S1P
ochranná ocelová kaple
protipropichová kompozitní stélka - Flex Guard®
technologie Walkline® 2.0
Tunnel system®
E - absorpce energie v oblasti paty
SRC - protiskluzová podešev - duální PU
CI, HI - izolující chlad i teplo
FO - odolná palivovému oleji
A - antistatická

Výrobce:

Bata Industrials
Záruční doba: 24 měsíců

Fotogalerie

Dotaz na produkt

Chtete-li nám poslat nějaký vzkaz, názor nebo dotaz, vyplňtě prosím následující formulář a stiskněte tlačítko Odeslat. Vyplníte-li platnou e-mailovou adresu, budeme vám moci zaslat odpověď.

Antistatická obuv

Obuv, jejíž elektrický odpor je větší než 100 k? a menší nebo roven 1000 M?. Vytváří požadovaný odpor mezi zemí a chodidlem, avšak obuv nemusí zcela zabránit zasažení elektrickým proudem.

Cool comfort

Bata Cool Comfort® podšívku tvoří technicky vysoce pokročilý materiál složený z několikavrstvé distanční pleteniny. Tato struktura díky vnitřní ventilaci vzduchu zajišťuje při chůzi měkký, suchý a svěží pocit i při celodenním pracovním výkonu.

Duální PU

Podešev složen ze dvou vrstev polyuretanu rozdílné hustoty. Je lehký, tlumí nárazy a dosahuje vynikající přilnavosti a stability.

Flex Guard

Výztuhy, které absorbují náraz

Kompozitní stélka

Jedná se o protipropichovou stélku, důležitá vlastnost pracovní obuvi

Ocelová kaple

Jedná se o ocelovou ochranu v přední části obuvi - špička obuvi

SRC

Odolnost proti uklouznutí na keramických dlaždicích s NaLS2 a ocelové podlaze s glycerínem.

S1P

Uzavřená oblast paty, antistatické vlastnosti, absorpce energie v oblasti paty, odolnost proti palivovému oleji  a odolnost proti propíchnutí.

Tunnel system

Systém, který zajišťuje absorpci energie a stabilitu v oblasti paty, tlumí nárazy způsobené chůzí, chrání klouby a udržuje nositele ve vzpřímené poloze. Podešev obsahuje výrazný prolis nazývaný tunel, který rozkládá tlak na větší plochu. Váha nositele na funkci obuvi nemá žádný vliv.

Walkline 2.0

Podpůrný systém pro optimalizaci chůze, který eliminuje zdravotní komplikace způsobené nošením nevhodné bezpečnostní obuvi. Systém WALKLINE® 2.0 zajišťuje přirozený pohyb a pohodlnou chůzi i v náročných pracovních podmínkách.

Kvalitu nošení ovlivňuje nejen délka, ale také šířka obuvi. Výrobky WALKLINE® 2.0 jsou k dostání až ve třech šířkách (W, XW, XXW). Osa obuvi je přizpůsobena ose nohy tak, aby plně vycházela vstříc biomechanickým funkcím. Kombinace podpěry paty, tunelového systému a měkké mezipodešve absorbuje náraz. Zmírňuje tím tlak na klouby a rozkládá hmotnost, aby se eliminovalo působení na klenbu chodidla. Upevnění chodidla v obuvi spočívá ve stažení směrem k patě, nikoli nártu. Výsledkem je pohodlný a přímý krok. Složením různých druhů materiálů se dosahuje maximálního ohybu a torze podrážky tak, aby snižovala únavu chodidla a odpružila každý krok. Ohyb obuvi je plně přizpů- soben ohybovým zónám nohy tak, aby chůze vyžadovala co nejméně energie.

Související produkty

Odebírejte naše novinky

Naposledy prohlížené produkty

Filtr