Dámské sandály TINA COQUI

NOVINKA

449 KčCena bez DPH: 371 Kč
Vyber barvu
Kat. číslo: 1353-100-2200
Dostupnost
3738394041
Black
SKLADEMAktuální stav

Zobrazit dostupnosti všech variant
Platební karty
Twisto pay - nákup hned, platba až do 30 dní Platim Pak - nákup hned, platba až za 30 dní

Obecný popis

Dámské sandály Coqui Tina mají jednoduchý elegantní design. Prioritou je certifikace na lehkou pracovní obuv. Dámské sandály Coqui mají podešev tlumící nárazy a šetří tak vaše klouby. Zajistí vašim nohám komfort a pohodlí při každém vašem kroku.

Vyznačují se naprostou vzdušností a také lehkostí. Díky otvorům, bude vaše noha po celý den volně dýchat. Antibakteriální materiál CoquiAir zabraňuje pocení nohou a snižuje riziko přenosu bakterií. Hýčkejte si vaše nohy a ony vám za to budou vděčné.

Dámské sandály Coqui Tina jsou lehké jako pírko. Velmi důležitou informací je i skutečnost, že boty nebarví a nezanechávají stopy na podlaze, jsou vhodné do interiéru, ale i do exteriéru, třeba k bazénu. Díky důmyslnému uchycení nastavitelným páskem přes patu vám nebudou padat z nohy a budou se skvěle a pohodlně nosit.

 

Délky stélky: 37 – 24,5 cm, 38 – 25 cm, 39 – 26 cm, 40 – 26,5 cm, 41 – 27 cm

Výrobce:

COQUI
Záruční doba: 24 měsíců

Fotogalerie

Dotaz na produkt

Chtete-li nám poslat nějaký vzkaz, názor nebo dotaz, vyplňtě prosím následující formulář a stiskněte tlačítko Odeslat. Vyplníte-li platnou e-mailovou adresu, budeme vám moci zaslat odpověď.

Související produkty

Odebírejte naše novinky

Naposledy prohlížené produkty

Filtr