Pánské sandály JUMPER COQUI

599 KčCena bez DPH: 495 Kč
Při registraci s newsletterem: 479 Kč
Kat. číslo: 6351-100-2224
Dostupnost
41424344454647
Black/Antracit
Nedostupné
SKLADEMAktuální stav

Platební karty
Twisto pay - nákup hned, platba až do 30 dní Platim Pak - nákup hned, platba až za 30 dní

Obecný popis

Pánské sandály Coqui Jumper v nadčasových barvách s decentním proužkem. Výborná absorpce energie, se stálou ochranou kloubů a páteře s mimořádnými tlumícími vlastnostmi proti nárazu. Odolné proti opakovanému ohybu a bez známky poškození. Podešev je velmi pružná, tlumí nárazy, neklouže a nebarví. Obuv se skvěle hodí pro čas oddychu, relaxace nebo do práce.

Obuv pevně drží na noze, patní pásek s pevným plastovým cvočkem pro bezpečné uchycení na noze je měkký a pružný. Perforace s neustále proudícím čerstvým vzduchem slouží pro odvětrávání a pro odvod vlhkosti a nečistot. CoquiAir stélka je antibakteriální a vysoce prodyšná. Důmyslná ergonomická masážní textura je velmi měkká a pohodlná, vhodná i do vody.

Revoluční antibakteriální materiál CoquiAir významně snižuje riziko přenosu bakterií, neobsahuje těžké kovy a je zdravotně nezávadný. Pánské sandály jsou antibakteriální a prodyšné s odvodem vlhkosti. Dramaticky snižují možnost vzniku jakýchkoliv problémů se zápachem. Díky svým vlastnostem jde oblíbenou obuv u všech, kteří musí přes den dlouho stát nebo chodit.

 

Délky stélky:

41 – 27 cm
42 – 27,5 cm
43 – 28 cm
44 – 28,5 cm
45 – 29 cm
46 – 30 cm
47 – 30,5 cm

Výrobce:

COQUI
Záruční doba: 24 měsíců

Fotogalerie

Dotaz na produkt

Chtete-li nám poslat nějaký vzkaz, názor nebo dotaz, vyplňtě prosím následující formulář a stiskněte tlačítko Odeslat. Vyplníte-li platnou e-mailovou adresu, budeme vám moci zaslat odpověď.

Související produkty

Odebírejte naše novinky

Naposledy prohlížené produkty

Filtr