Unisex sportovní obuv VICTORY JOMA

719 Kč 1 599 KčCena bez DPH: 594 Kč
Cena dočasně nižší
Akce končí: 2.4.
  • 0

    d

  • 0

    h

  • 0

    m

  • 00

    s

Cena před slevou:
899 Kč
Nejvýhodnější cena za posledních 30 dní před změnou byla 899 Kč
Kat. číslo: RVICTW2104
Dostupnost
39404142434445
Modrá
Nedostupné
SKLADEMAktuální stav

Platební karty
Twisto pay - nákup hned, platba až do 30 dní Platim Pak - nákup hned, platba až za 30 dní

Obecný popis

JOMA Victory je běžecká obuv s dobrým polstrováním, vhodná na trénink průměrné intenzity. Je určena pro běžce střední váhy s neutrálním dopadem nohy. Je charkteristická nízkou hmotností (250-300gr.) Vy dáte do běhu své úsilí a běžecká obuv JOMA Victory se postará o vaše nohy. Tloušťka použitého amteriálu je variabilní v závislosti na potřeby ochrany a odolnosti té Kotri chasis obuvi.

Běžecká obuv JOMA Victory se vyrábí bez vnitřních švů, což umožňuje úplné přizpůsobení se noze. Díky tomu Je JOMA Victory velmi pohodlný a lehký model. Horní část obsahuje vyztužení pro zvýšení její odolnosti, vyztužení na patě zajišťuje lepší ochranu a větší komfort díky ergonomickému tvaru systému FIX COUNTER. Stélka je vyrobena z tepelně tvarovatelného materiálu EVA (pěnový, lehký, nárazy tlumící materiál), který se dokonale přizpůsobí chodidlu, což přispívá k odpružení boty tím, že absorbuje náraz každého dopadu nohy při běhu.

Dvojitá podrážka vyrobená z Phylonu (ultralehký materiál tlumící nárazy) s vysokou a nízkou hustotou optimalizuje odpružení a stabilizuje dopad nohy při běhu. Model Victory využívá také technologii BLOW UP, která zlepšuje hybnost dezénu a zlepšuje odpružení díky své vnitřní konstrukci ve formě bublin. Podrážka z gumy s technologií FLEXO, sestávající z ergonomicky navržených linií podešve, které poskytují zesílený odraz od paty k prstům při každém kroku. 

Výrobce:

JOMA
Záruční doba: 24 měsíců

Fotogalerie

Dotaz na produkt

Chtete-li nám poslat nějaký vzkaz, názor nebo dotaz, vyplňtě prosím následující formulář a stiskněte tlačítko Odeslat. Vyplníte-li platnou e-mailovou adresu, budeme vám moci zaslat odpověď.

Související produkty

Odebírejte naše novinky

Naposledy prohlížené produkty

Filtr