Dětská lyžařská helma TWISTER RELAX

799 Kč 1 199 KčCena bez DPH: 660 Kč
Cena dočasně nižší
Akce končí: 2.4.
  • 0

    d

  • 0

    h

  • 0

    m

  • 00

    s

Cena před slevou:
999 Kč
Vyber barvu
 (1039.00 Kč)20 - žlutáA2 - žlutá (1039.00 Kč) (1039.00 Kč) (1039.00 Kč)
Nejvýhodnější cena za posledních 30 dní před změnou byla 999 Kč
Kat. číslo: RH18O
Dostupnost
XSS
Nedostupné
SKLADEMAktuální stav

Zobrazit dostupnosti všech variant
Platební karty
Twisto pay - nákup hned, platba až do 30 dní Platim Pak - nákup hned, platba až za 30 dní

Obecný popis

Super lehká dětská helma TWISTER dokonale zajistí bezpečnost vašeho mladého sportovce. Vysoká kvalita provedení a certifikované materiály jsou zárukou kvality a komfortu. Vnitřní pratelná podšívka SOFT SENCE., Intuitivní seřízení obvodu helmy DUAL FIX zvládne dítě samo jednou rukou. Děti milují barvy a na sněhu se to hodí zvlášť. Krásné syté a neonové barvy viditelné na velké vzdálenosti poskytnou jsou dalším bezpečnostním prvkem. Perfektně kombinovatelné s dětskými brýlemi Relax Slider, Teddy, Bunny a Arch.  

Popis velikostí: XS: 49 - 52 cm, S: 53 - 56 cm
Hmotnost: XS: 360 g, S: 380 g
Počet ventilačních otvorů: 8
Odolnost helmy garantuje prověřená bezpečnost dle normy CE EN 1077

Relax mikrovláknové pouzdro ZDARMA

Výrobce:

RELAX
Záruční doba: 24 měsíců

Fotogalerie

Dotaz na produkt

Chtete-li nám poslat nějaký vzkaz, názor nebo dotaz, vyplňtě prosím následující formulář a stiskněte tlačítko Odeslat. Vyplníte-li platnou e-mailovou adresu, budeme vám moci zaslat odpověď.

AIRINERGY

Systém ventilace s integrovanými ventilačními otvory umožňuje optimální proudění vzduchu. Přívod čerstvého vzduchu odvádí teplo a vlhkost od hlavy a udrží tak hlavu jezdce v ideálních podmínkách.

Certifikát

Garantujeme prověřenou bezpečnost.

DUAL FIX

Systém regulace velikosti helmy byl vyvinut s ohledem na zajištění maximální kompaktnosti usazení helmy na hlavě. Použitím bezpečnostního více bodového uchycení systému DUAL FIX je docíleno kompaktního spojení helmy s hlavou, čímž se výrazně zvyšuje celková bezpečnost. Ovládání systému jednou rukou v zadní části helmy je velmi lehké a intuitivní

EASY LOCK

Jednoduché a rychlé zapínání bezpečnostních pásků pod bradou zlepšuje nasazení helmy na hlavu. Snižuje riziko helmy při nárazu a tím je docíleno posunutí ochrany hlavy.

IN-MOLD SHELL

Technologie výroby, která z helmy dělá jediný vysoce pevný a lehký celek.

Vnitřní pratelná podšívka

Náhradní odnímatelné a pratelné polstrování se síťovinou proti hmyzu.

Ergo Fix

Upínací systém, který se přizpůsobuje tvaru a velikosti hlavy ve dvou osách (vertikální a horizontální). Ovládá se jednou rukou pomocí stahovacího kolečka.

SOFT SENSE

Tvarovaná antibakteriální podšívka s úpravou Soft Sense poskytuje extra hřejivý a příjemný pocit. Jemný flýs s úpravou Sensitive je velmi příjemý na dotek a tvoří izolační vrstvu chránící hlavu před prochladnutím.

SYSTEM I.A.T.

Komlexní sytém vnitřní regulace teploty kombinující unikátní technologie - systém vnitřní cirkulace vzduchu I.T.C a systém aktivní ventilace AIRFLOW.

Související produkty

Odebírejte naše novinky

Naposledy prohlížené produkty

Filtr