Košilka s úzkými ramínky 08006P GINA

Akce

64 Kč 190 KčCena bez DPH: 53 Kč
Cena dočasně nižší
Akce končí: 2.4.
  • 0

    d

  • 0

    h

  • 0

    m

  • 00

    s

Cena před slevou:
80 Kč
Vyber barvu
DxH - tm. hnědáLBM - poměnkováLEH - sv. cihlováMBF - orchidejMME - bordo
Nejvýhodnější cena za posledních 30 dní před změnou byla 80 Kč
Kat. číslo: 08006-LEH
Dostupnost
XS/SS/MM/LL/XLXL/XXL
sv. cihlová
Nedostupné
1-3 dnyPoslední aktualizace skladu:28.03.2024
SKLADEMAktuální stav

Zobrazit dostupnosti všech variant
Platební karty
Twisto pay - nákup hned, platba až do 30 dní Platim Pak - nákup hned, platba až za 30 dní

Obecný popis

Košilka s úzkými ramínky, dámské bezešvé prádlo. Dolní kraj je zapravený bezešvým způsobem. Horní kraj je zapravený bezešvým způsobem. Průramky jsou zapravené lemovacími proužky, které přechází do úzkých ramínek. Košilka je jednobarevná. V záložce je vypletené logo v šedé barvě.

Materiál je vyroben z polyamidového vlákna, které je doplněno elastanem. Elastan přidává materiálu pružnost a zlepšuje jeho tvarovou stálost. Materiál se vyznačuje velmi dobrou odolností a trvanlivostí barev.

Materiál: 90% Polyamid 10% Elastan

Výrobce:

GINA
Záruční doba: 24 měsíců

Fotogalerie

Dotaz na produkt

Chtete-li nám poslat nějaký vzkaz, názor nebo dotaz, vyplňtě prosím následující formulář a stiskněte tlačítko Odeslat. Vyplníte-li platnou e-mailovou adresu, budeme vám moci zaslat odpověď.

Elastan

Charakteristickým znakem elastanových vláken je jejich vysoká pružnost. Vlákna jsou schopná se bez porušení protáhnout na 3-7násobek své původní délky. Po uvolnění působící síly se vrací zpět na svou původní délku. Elastanová vlákna jsou velmi jemná a vždy se používají v kombinaci s dalšími vlákny. U materiálů, které obsahují elastanová vlákna, uživatelé ocení hlavně větší pružnost materiálu, jeho schopnost dlouhodobě si udržet svůj tvar a výrazně snížený sklon k mačkavosti. Zároveň se však přidáním malého množství elastanu nezmění vlastnosti základního materiálu. Elastanové vlákno je odolné vůči mořské vodě a působení světla.

Polyamid

Polyamidová vlákna se vyznačují vysokou pevností a odolností v oděru. U těchto materiálů oceníte jejich malou nasákavost a schopnost rychle usychat, což přispívá k pocitům sucha při nošení. Velmi jemné polyamidové vlákno je často používáno jako náhrada přírodního hedvábí. Úplety mají velmi jemný a hladký omak. Vynikající vlastnosti vlákna propůjčují materiálu brilantní barvy s dobrou stálostí. Díky malé absorpci vlhkosti materiál dobře odvádí pot a proto je často používán pro sportovní a funkční prádlo.

Související produkty

Odebírejte naše novinky

Naposledy prohlížené produkty

Filtr