Dámské tílko Triumph Malfini

181 Kč 227 KčCena bez DPH: 150 Kč
Cena dočasně nižší
Akce končí: 2.4.
  • 0

    d

  • 0

    h

  • 0

    m

  • 00

    s

Cena před slevou:
227 Kč
Vyber barvu
04 - žlutá00 - bílá (172.00 Kč)01 - černá07 - červená12 - tmavě šedý melír14 - azurově modrá16 - středně zelená40 - purpurová44 - tyrkysová62 - limetková92 - zelené jablko64 - fialová02 - námořní modrá95 - mátová96 - citrónová05 - královská modrá
Nejvýhodnější cena za posledních 30 dní před změnou byla 227 Kč
Kat. číslo: 13607
Dostupnost
XSSMLXLXXL
červená
Nedostupné
1-3 dnyPoslední aktualizace skladu:28.03.2024

Zobrazit dostupnosti všech variant
Platební karty
Twisto pay - nákup hned, platba až do 30 dní Platim Pak - nákup hned, platba až za 30 dní

Obecný popis

Dámské tílko přiléhavého střihu s bočními švy a širšími ramínky ze strečového materiálu udržujícího stálost tvaru má průkrčník a průramky lemovány vrchovým materiálem, je vhodné pro potisk a výšivku

Materiál: 95 % bavlna, 5 % spandex, Single Jersey (barva 12 - složení 80 % bavlna, 15 % viskóza, 5 % spandex)
Gramáž: 180 g / m2

Výrobce:

Malfini
Záruční doba: 24 měsíců

Funkční parametry

  • Vhodné období
    celoroční
  • Výstřih
    kulatý

Fotogalerie

Dotaz na produkt

Chtete-li nám poslat nějaký vzkaz, názor nebo dotaz, vyplňtě prosím následující formulář a stiskněte tlačítko Odeslat. Vyplníte-li platnou e-mailovou adresu, budeme vám moci zaslat odpověď.

Rozměry výrobku

VELIKOST  XS XL XXL 
zadní délka 60 61 62 63 65 68 
prsní šířka 34 38 42 46 50 54 

SINGLE JERSEY

Jemná zátažná pletenina s charakteristickými stromečkovitými sloupky na lícní a obloučky na rubní straně. Vazba se vyznačuje tažností, měkkostí a snadnou páratelností. Příze použitá ke zpracování pleteniny má vliv na výslednou kvalitui zboží. Výrobky jsou zhotoveny z kvalitní prstencové dopřádané příze. 

Bavlna

Bavlněné úplety jsou velmi měkké a jemné, přitom však se vyznačují vysokou pevností a dobrou odolností při údržbě. Materiály jsou poddajné, tvárné a pružné, mají příjemný měkký omak a vynikající užitné vlastnosti, pro něž si je naši uživatelé cení. Tyto materiály se vyznačují výbornou savostí a jsou vhodné i pro osoby s citlivějšími typy pleti, protože nedráždí pokožku. Bavlněné vlákna mají výbornou stálost v praní, jsou odolné vůči UV záření a proto jsou velmi trvanlivým materiálem.

Spandex

Syntetické vlákno velice podobné vláknu Lycra®, tvořené z 85% segmenty polyuretanu. Vyniká výjimečnou elasticitou (schopnost opakovaného roztažení o 600% bez ztráty původního tvaru) a odolností proti oděru. Materiály ze spandexu jsou velmi lehké, na dotek měkké a hladké. Odolávají kontaktu s lidským potem, saponáty a čistícími prostředky. Nejvíce se využívají při výrobě spodního prádla, ponožek, pleteného zboží, neoprénů, plavek a elastických oděvů např. pro lehkou atletiku, tanec, veslařské sporty, cyklistiku nebo ve zdravotnictví jako zdravotní punčochy. Vlákno bylo vynalezené v roce 1959 společností DuPont®, název spandex (od "expands" - rozšiřování) se používá zejména v Severní Americe, Kanadě a Austrálii - též elastan.

Viskoza

Materiály s klasickými viskózovými vlákny ocení jejich uživatelé pro jejich velmi dobré absorpční vlastnosti, které jsou dokonce lepší než u materiálů bavlněných. Materiály s viskózou jsou příjemné na pokožce, vzhledem se velmi blíží materiálům bavlněným a zároveň působí na omak velmi měkce. Materiály s viskózovými vlákny zajišťují optimální výměnu tepla, čímž přispívají k příjemnému pocitu při nošení. Na rozdíl od čisté bavlny je viskózový materiál splývavější a lesklejší.

Související produkty

Odebírejte naše novinky

Naposledy prohlížené produkty

Filtr